Flyttfåglarna har en tid rört på sig. De har känt den annalkande kylan och vetat att nu är det dags. Dags att styra kosan söderut till platser där livet är lättare att leva. Jag har sett gäss upp mot himlen cirkla runt tills de bestämt sig för en inbördes ordning, och hur de sedan dragit iväg söderut. Jag har känt deras rastlöshet, jag har känt deras längtan. Det har varit dags också för mig att styra kosan söderut.

Som en hejdå-gåva fick jag en vacker fågel av några av mina finaste vänner. Eller snarare, en lycka-till-gåva-och- på-återseende, det finns inga adjö när det gäller nära och kära. Så jag fick alltså en vacker fågel, en flyttfågel. Jag kunde inte ha fått något mer passande 🙂  Och den fågeln ska få en alldeles speciell plats när jag hittat det hus jag vill hyra. Som en symbol för att livet i sig är en ständig resa. Även när vi befinner oss på en och samma plats.

Flyttfågel2-liten

Och för er som inte vet så åker jag den här gången till La Gomera, en av de mindre Kanarieöarna. Och som jag förstått så är det inte många som vet var just den ön ligger och framförallt inte i förhållande till övriga öar så därför lägger jag här in ett bild på alla Kanarieöarna plus en på enbart La Gomera.

Här ser ni La Gomera strax väster om Teneriffa.
map_of_canary-islands

Och så hör ser La Gomera ut.
La-Gomera-Island-Map-liten

Jag befinner mig just nu i huvudstaden San Sebastian som ni ser på den östra sidan och som är en liten helt underbar stad. Kom hit igår. 28 grader, härligt! Jag lovar att snart återkomma. Jag har vissa löften till vänner att uppfylla 🙂 Ciao!

Annonser